Nieuwsbericht

Home Nieuws Suspendisse torot

Jalo Beheer zoekt collega’s!

Wij zoeken volgende profielen :

Syndicus – Vastgoedbeheerder – “property manager” (filiaal Schoten / Westerlo / Mechelen)

U bent na een intensieve opleidingsperiode verantwoordelijk voor het beheer van een pakket gebouwen. Voor het administratieve en financieel gedeelte kan U rekenen op de assistentie van een collega. Samen verzorgen jullie, onder de supervisie van de zaakvoerder, het totale syndicusbeheer van een groep gebouwen.

U bezoekt op regelmatige basis de residenties, staat in nauw contact met de eigenaars en bewoners, organiseert de onderhoudsdiensten en kleine aannemingswerken. Gemiddeld twee avondvergaderingen per week schrikken u niet af. U bent het aanspreekpunt voor de eigenaars en bewoners en draagt klantenbinding hoog in het vaandel.

Vereisten :
U beschikt over een A1 opleiding of gelijkwaardig door ervaring, liefst in een bouwkundige richting. U kan vlot werken met de traditionele windows-pakket, zoals Office en Outlook. De Franse taal spreekt u zonder problemen. Correctheid en stiptheid zijn uw kenmerken en bezit zeker niet de nine-to-five mentaliteit. Ervaring als syndicus strekt tot aanbeveling.

Aanbod :
Wij bieden u een competitief salaris in functie van uw ervaring en een firmawagen na uw proefperiode.

Tewerkstelling mogelijkheden:
JALO Beheer, Sint Michielsplein 15B te 2260 WESTERLO
JALO Beheer, Kopstraat 63 te 2900 SCHOTEN
JALO Beheer; De Regenboog 11 b 18 te 2800 MECHELEN

Sollicitatie :
Stuur uw CV met foto per mail of post naar ons kantoor.
E-mail: beheer@jalo.be

Boekhouder (filiaal Schoten)

U zal instaan voor het volledige administratief en financieel beheer van onze gebouwen in syndicus- & rentmeesterschap. U bereidt de algemene vergadering voor, verzorgt de rapporteringen en treedt zeer regelmatig in contact met de huurders en/of mede-eigenaars. U beheert op boekhoudkundig vlak de eigendommen en bent vlot met internet toepassingen en de office-pakketten. Een zeer afwisselende en polyvalente functie !

Vereisten :

- Flexibel, creatief en meedenkend. - Stressbestendig - Commerciële ingesteldheid en probleemoplossend kunnen denken. - Sociaal en communicatief vaardig - Nauwkeurigheid en stiptheid draagt u hoog in het vaandel. - Geen nine-to-five mentaliteit

Zoekt u een boeiende afwisselende job met veel verantwoordelijkheid?...... Dan bent u aan het juiste adres.

Contract

  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds

Plaats tewerkstelling

JALO Beheer, Kopstraat 63 te 2900 SCHOTEN

Sollicitatie :
Stuur uw CV met foto per mail of post naar ons kantoor.
E-mail: beheer@jalo.be

Al onze residenties

Jouw residentie ook onder onze vleugels ?

Klik hier